U bent nu hier:

Acties

  Evenement: Chirurg Henry Marsh op Crossing Border Festival

  Evenement: Chirurg Henry Marsh op Crossing Border Festival  |  KORTING Chirurg Henry Marsh gaat op het Crossing Border Festival in gesprek met Medisch Contact-columnist Bert Keizer over de feilbaarheid van artsen en de grenzen van de medische professie. »»
  Reacties: Plaats een reactie


  Film: Stonehearst Asylum

  Film: Stonehearst Asylum  |  WIN KAARTEN Als Edward Newgate zich op kerstavond 1899 meldt bij het Stonehearst Lunatic Asylum om daar de nodige klinische ervaring op te doen als assistent van psychiater Silas Lamb, is hem onmiddellijk duidelijk dat dit geen gewone instelling is. »»
  Reacties: Plaats een reactie


  Boek: Vergeef ons onze zwakheid - Gijs IJlander

  Boek: Vergeef ons onze zwakheid - Gijs IJlander  |  WIN EEN GESIGNEERD EXEMPLAAR! Ondanks de Nederlandse euthanasiewet blijft de dood op verzoek een precaire zaak. In zijn intrigerende nieuwe roman Vergeef ons onze zwakheid, legt Gijs IJlander precies de vinger op deze zere plek: het spanningsveld tussen wetgeving en het geweten van de dokter. »»
  Reacties: 2 reacties


  Concert: Stichting Muziek in Huis viert feest

  Concert: Stichting Muziek in Huis viert feest  |  *VRIJKAARTEN* Medisch Contact meldde het al eerder: de stichting Muziek in Huis viert dit jaar haar 15-jarig jubileum. De stichting stelt vijftig vrijkaarten beschikbaar voor de lezers van Medisch Contact. »»
  Reacties: 2 reacties


  Web: Landelijke poëzieprijs VUmc

  Web: Landelijke poëzieprijs VUmc  |  VUmc start een landelijke poëzieprijs. Bedoeling is dat deelnemers een gedicht schrijven dat betrekking heeft op één specifiek deel van het menselijk lichaam – van kruin tot teen, van baarmoeder tot brein, en vergeet ook ‘de verbindingen’ in het lichaam niet: bloed, hormonen en zenuwen. »»
  Reacties: Plaats een reactie


Laatste reacties:

Meer op de reactiepagina »

Tweets

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd