U bent nu hier:

Acties

  Boek: Vergeef ons onze zwakheid - Gijs IJlander

  Boek: Vergeef ons onze zwakheid - Gijs IJlander  |  WIN EEN GESIGNEERD EXEMPLAAR! Ondanks de Nederlandse euthanasiewet blijft de dood op verzoek een precaire zaak. In zijn intrigerende nieuwe roman Vergeef ons onze zwakheid, legt Gijs IJlander precies de vinger op deze zere plek: het spanningsveld tussen wetgeving en het geweten van de dokter. »»
  Reacties: 2 reacties


  Concert: Stichting Muziek in Huis viert feest

  Concert: Stichting Muziek in Huis viert feest  |  *VRIJKAARTEN* Medisch Contact meldde het al eerder: de stichting Muziek in Huis viert dit jaar haar 15-jarig jubileum. De stichting stelt vijftig vrijkaarten beschikbaar voor de lezers van Medisch Contact. »»
  Reacties: 2 reacties


  Web: Landelijke poëzieprijs VUmc

  Web: Landelijke poëzieprijs VUmc  |  VUmc start een landelijke poëzieprijs. Bedoeling is dat deelnemers een gedicht schrijven dat betrekking heeft op één specifiek deel van het menselijk lichaam – van kruin tot teen, van baarmoeder tot brein, en vergeet ook ‘de verbindingen’ in het lichaam niet: bloed, hormonen en zenuwen. »»
  Reacties: Plaats een reactie


  Boek: De geest van Boerhaave

  Boek: De geest van Boerhaave  |  De geest van Boerhaave vertelt over hoe na zijn overlijden in 1738 werd omgegaan met het wetenschappelijk erfgoed van Boerhaave. Een spannende en tumultueuze geschiedenis. *Met kortingsbon!* »»
  Reacties: Plaats een reactie


  Win een elevator pitch met uw zorginnovatie

  Win een elevator pitch met uw zorginnovatie  |  Heeft u een goed idee om de zorg beter te maken? Of een innovatie ontwikkeld? Stuur een video in met uw zorginnovatie, en maak kans op een ‘elevator pitch’ op het Innovation for Health congres. »»
  Reacties: Plaats een reactie


Laatste reacties:

Meer op de reactiepagina »

Tweets

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd