U bent nu hier:

Rubrieken

inloggen

Aanvragen | Vergeten


  Tijdrekken tijdens de opleiding

  Tijdrekken tijdens de opleiding  |  Vanwege de krappe arbeidsmarkt proberen veel aiossen hun opleiding zolang mogelijk te rekken. Een baan buiten het ziekenhuis kan een reële optie zijn, vindt LUMC-voorzitter Ferry Breedveld. »»
  Reacties: Plaats een reactie
  Ebola - Luc Bonneux

   |  De reden dat er geen paniek is, is eenvoudig: enkel zwarte Piet heeft last van ebola, niet blanke Klaas. Ebola-epidemieën komen enkel voor in Afrika, in landen die geen nagel hebben om aan hun zwarte je-weet-wel te krabben. »»
  Reacties: 2 reacties
  Geel - Praktijkperikel

   |  Dit item is beschikbaar als u bent ingelogd.
  Inloggen
   | Dan belt iemand van het verzorgingshuis: mevrouw moet getest worden op hepatitis A, B, en C. Als ik hier mijn verbazing over uitspreek en verklaar dat ik dit beschouw als kwellende handeling zonder medisch nut ...      Wat ziet u?

  Wat ziet u?  |  Een 34-jarige man is met 120 km/u tegen de vangrails gebotst. De cervicale wervelkolom is diffuus drukpijnlijk. Wat ziet u op de röntgenfoto van de cervicale wervelkolom? »»
  Reacties: Plaats een reactie


De Kwestie

E-mailen zonder beveiligde verbinding
Een huisarts wordt dringend door een medewerker van een ggz-instelling verzocht de brief over haar patiënt per mail toe te sturen. Als dit niet via een veilige verbinding kan, faxt zij het echter liever. Is zij nu gek, vraagt ze zich af, of hij?

Lees meer en reageer

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd