U bent nu hier:

Rubrieken

inloggen

Aanvragen | Vergeten
  Op reis - Paul Brand

   |  Een van de interessante bijkomstigheden van zakelijk op reis gaan is dat het je perspectief op je eigen omstandigheden weer even bijstelt. De afgelopen weken ben ik eerst in Brazilië geweest, waar ik uitgenodigd was om op een congres een voordracht te houden en collega-kinderartsen in Porto Alegre te bezoeken, en daarna doorgereisd naar New York voor een vakantie met mijn gezin. »»
  Reacties: Plaats een reactie  Tentoonstelling: Levenslang

  Tentoonstelling: Levenslang  |  Psychiater Cesare Lombroso (1835-1909) onderzocht als eerste de biologische oorzaken van crimineel gedrag. Foto’s van door hem als ‘geboren’ criminelen aangemerkte mannen vormen tezamen met een interactieve installatie met verhalen van hedendaagse tbs’ers, de basis van de tentoonstelling Levenslang. »»
  Reacties: Plaats een reactie  Turkse dokter

   |  Al jaren werk ik in het ziekenhuis van een provinciestad, waar een groot aantal Turken woonachtig is. Onze psychiatriepraktijk heeft meerdere patiënten van Turkse komaf in behandeling. Toen mijn haar en mijn snor nog donker waren werd ik menigmaal voor Turkse dokter aangezien. »»
  Reacties: Plaats een reactie  Wat ziet u?

     |  Dit item is beschikbaar als u bent ingelogd.
  Inloggen
   | Een 42-jarige vrouw ondergaat een veneuze duplex in verband met een zwaar gevoel in het linkerbeen aan het einde van de dag en pijnklachten in de knieholte van dit been. Wat ziet u?    


De Kwestie

E-mailen zonder beveiligde verbinding
Een huisarts wordt dringend door een medewerker van een ggz-instelling verzocht de brief over haar patiënt per mail toe te sturen. Als dit niet via een veilige verbinding kan, faxt zij het echter liever. Is zij nu gek, vraagt ze zich af, of hij?

Lees meer en reageer

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd