U bent nu hier:

Rubrieken

inloggen

Aanvragen | Vergeten


  Gebrek aan regie kan strafbaar zijn

  Gebrek aan regie kan strafbaar zijn  |  Met zijn oordeel over de Hoornse gynaecoloog die betrokken was bij een slecht afgelopen bevalling, heeft het Gerechtshof Amsterdam de typisch tuchtrechtelijke thema’s regievoering en informed consent het strafrecht ingetrokken. Het kan worden opgevat als een tik op de vingers van het Centraal Tuchtcollege. Vijf vragen over deze opmerkelijke uitspraak. »»
  Reacties: 2 reacties

  Film: Loenatik, te gek!

  Film: Loenatik, te gek!  |  Psychiatrische patiënten Bep Brul, De Majoor, Fats, Mevrouw De Haas en Dr. Doolittle, die we nog kennen uit de tv-serie en een eerdere film, zijn noodgedwongen teruggekeerd in de maatschappij, nadat hun kliniek Zonnedael is opgeheven. »»
  Reacties: Plaats een reactie  Níet samenwerken

   |  Sinds bijna zeven jaar werken wij (vier huisartsenpraktijken) gezamenlijk in één gebouw. We werken níet samen, want dat mag niet van de Nza! Maar we willen wél graag samenwerken: samen COPD-spreekuur, samen ouderenzorg etc. »»
  Reacties: 1 reactie  Wat ziet u?

     |  Dit item is beschikbaar als u bent ingelogd.
  Inloggen
   | Een 86-jarige vrouw komt op de SEH omdat ze sinds vijf weken veel braakt en sinds enkele dagen nauwelijks nog iets binnen houdt en verminderde ontlasting heeft. De peristaltiek is normaal en de bovenbuik is diffuus drukpijnlijk. Wat ziet u op de echo?    


Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd